Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Zandra & Björn Engvall - 10 augusti 2010 16:08

Ja helgen har varit intensiv!

I fredags skulle vi ha fotat oss, jag och Björn tillsammans. Tyvärr kunde inte farmor ha pojkarna pga av sin värk. Vi tog med oss pojkarna. Michelle var hos bonusfarbror Rikard med familj, Niqole hos mormor. Qimberlie var hos Tessi och Lilja, men när vi skulle lämna henne hade dom åkte till stan och handlat. Tur att Tessis mamma var där och tog emot Qim. Grattis Ulla som nu är Virsbo-bo =) Pojkarna vart så trötta innan make up artisterna hann börja med oss så Björn tog med sig dom 2 äldsta och åkte hem. Jag och Spencer fotade oss. Bilderna blev bra och jag är väldigt nöjd med smink och hår. Vi får boka ny tid jag och darling =)


I lördags var vi på Sonisphere festivalen. Vi åkte 9 från Virsbo.

Niqole var hos mormor från fredagen till söndagen, gissa om jag saknade henne, dom brukar ALDRIG vara borta! Björn fixade frukost medans jag duscha. När jag fixat Quentin åkte Björn med honom till farmor. Under tiden fixade jag Qimberlie som skulle hem till Tessi och Lilja. Björn körde ner henne till Enebba och jag fixade Michelle och Spencer som skulle vara hos morbror Kenny och Sara. Sandra var hemma med Trawiz då ALLA nära och kära har djur =( (Inte faster Jenny dock)


Jag tror inte vi hann ut ur Virsbo förän jag hörde ölburkarna öppnas =) Jag som är nykterist körde givetvis! Bussen var full av festival sugna pojkar. (Björn och Pata kan också ta åt er, ni är inte gubbar än    )


Vi var i STHLM vid 11. Jisses vad folk det var ÖVERALLT! Över 45.000 sålda biljetter. Givetvis började det regna, det är ju festival väder =)

Anthrax var helt okej. Slayer var väl så där, lite dåligt jobb av ljudteknikerna =(

Alice Cooper, hur håller gubben?! Han levde kvar på 80talets show =) Poisen är det gåshuds varning på iallafall. Hammerfall duger, lite soft bara =) Mörley Crue SÖG! Fy vad dom var i oform!!! Många minus där!

Regnet öste ner, det var blött, kallt och LERA! Pata ville hem ett tag, då hade dom fått tagit bilen, jag hade stannat! =)

Vi hade lera upp till fotknölarna, det var såååå nära att halka. Vid 19.30 var jag tvungen att gå in på bajjamajan och VRIDA ur kläderna, tom trosorna =) Det var otroligt blött. Vi frös så vi skakade.


20.45 var det STORA ögonblicket! Underbara toner hördes strömmade ur hötalarna när Bruce tog ton! Vilken röst den mannen har!!! Vilken respons av HELA publiken. Bäst av allt var Fear of the dark, mina tårar rann och allt hår på hela kroppen stod upp. Helt plötsligt frös jag inte mer. Det var värt allt regn, all kyla och väntandet. Hoppas dom kommer tillbaka till vintern eftersom att dom släpper ny skiva nu. Publiken sjöng ja må han leva till Bruce som fyllde 52 år just den dagen. Grattis! =) Det är magiskt att höra live och vara så nära någon så stor, någon man hade afish på i skåpet i högstadiet, helt obeskrivligt!


Jag satt på plast i bilen, trots det så vart sätet blött =(

Det regnade så mycket att man inte såg vägen, 60km/tim gick det på E18 mellan STHLM och Enköping.

Väl hemma så bastade jag och Björn för att få tillbaka lite värme. Klockan hade då blivit 03.45 och vi la oss.

Dagen efter tog vi det lungt och hämtade alla barn.


Tusen tack till ALLA som var barnvakt, utan er hade vi inte kommit iväg! =)


Till sist vill jag säga RIP Wine, hoppas du det bra i paradiset! Tragiskt =(


Ha en bra kväll!


Presentation

Omröstning

Vad tycker ni om KBT och belöningsystem?
 Gillar det inte.
 Det är bra.
 Vet inte vad det är.
 Bättre att ge beröm och tillsägningar och sporadiska belöningar.
 Tror inte det är bra i längden. Barnen kommer kräva mer och mer ju äldre dom blir för att göra saker
 Kanske funkar för vissa men jag kommer inte köra det på mina barn.
 Det är den bästa uppfostringsmetod som finns.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards